Erotikes-Istories.com - Ερωτικές Ιστορίες

Η ΑΡΑΠΙΝΑ 2

Όπως στα έλεγα εψές, η αραπίνα με είχε ξεζουμίσει, εγώ την είχα περιχύσει, έγινε δηλαδή το έλα βοσκέ να δεις το κοπάδι σου, να'ουμ! Της έπιασα την κουβέντα - και το κωλι - και μου είπε πως ήταν Νιγηριανή, από κει που έχει τσίτες. Σφουγγάριζε στην Αθήνα κι είχε πιάσει γκόμενο ένα κορόιδο που την πλήρωνε. Γενικά όταν ακούω λεφτά φτιάχνομαι πολύ...της το είπα και χαμογέλασε.... Μετά πέσαμε στο αχυρόστρωμα -κάνει καλό στην πλαταρα μου- κι ήθελε παιχνίδια η τσούπρα! Ούσα μωρή χαμούρα!

Το πρωί ξυπνήσαμε κι είχα καύλες. Ένας φίλος κατρουλογος που σπούδασε στα Λονδινα μου είπε πως είναι φυσικό, αλλά όταν έπιασε τον Ζώη με το πλαστικό γαντακι του μου είπε πως όταν καυλώνει το πρωί είναι πολύ δυνατός, και να ξεκωλιαζω. Είπα, δεν πα να χορέψει συρτάκι? Ας τον λειτουργήσω λίγο...

Την έπιασα, την χάιδεψα, δεν την εφιλησα όμως, ξέρεις, βρωμά αραπιά το στόμα της τα πρωινά....άρχισα να της σκουλαθριζω την κωλαριθρα, λίγο να την μπιζλιμπιδιζω, ξέρεις εσύ, είσαι μαέστρος με όλα αυτά που βγάζεις στο ιντερνετι σου! Αυτή χαμογελούσε, σαν χαμόγελο από στοματοπαστα ήταν, να'ουμ, αλλά ακόμα καβλερι! Μου είχε γίνει πυραυλακατος, κι όπως ήμασταν τσιιτσιδια άρχισα να της τον κοπανάω λίγο -όπα όπα!- στο κολετο.

Αυτή γυρνά και μου λέει ότι γουστάρει τσιμπούκια τσιμπιδατα, να τα ρουφά τα αρχίδια μέσα ούλα! Μέσα λέω κι εγώ.. Μου λογιάζει, γουστάρω να βρωμά ο πούτσος αρχίδια, της λέω θα δεις μωρή σαλτιμπαγκα, και την γυρνώ μπρούμυτα. Αρχίζω να την χαϊδεύω στο κωλι, σαλιώνω τις δαχτυλήθρες μου και βζουμ γυαλίζω την κωλοχαραδρα της.
Μετά ο Ζώης ελίσσεται και μπαίνει ο πύθωνας μέσα στην σουφριδα της κι αρχίζει να εξερευνά. Μπρος- πίσω -μπρος -πίσω -ωχ χύνω μάνα μου! Να φωνάζει, σκάσε μωρή φινιστρινω, να συνεχίζω εγώ...ξέρεις, κολετο βαναλιστο με κύκλους σαν τσουκαλια, ωραίο, λαχταριστό, να το λιμπίζονται κι οι μέλισσες.

Δεν άντεχα, έχυσα. Ωραίο, μέσα στο κωλι της...την βγάζω απότομα , αουργγγ!!!! φωνάζει η τσίτα, της λέω σκάσε μπιμπε -έτσι την εφωναζαν- και γλύψε μου τον Ζώη. Ο Ζώης κατακόκκινος, αλλά όρθιος, ψηλός που να φτουρήσει ο Μητσοτάκης! Βγάζει την λιονταρίσια την γλώσσα της έξω, αρχίζει, μιαμ-μιαμ, γουστάρεις καύλα, ναι λέει και συνεχίζει. Είπαμε, είμαι γαμιάς, αλλά να χύσω δεν εμπορουσα...οπότε βαρέθηκε, ανέβηκε πάνω μου και πιάνοντας την μαλουρα μου, κάθετε στην κεφαλή μου με την μουνιθρα της. Με πιάνει από τ αφτιά μου -είναι και μεγάλα, έχει σχέση πόσος είναι ο Ζώης με τ αφτιά, το είπε και ο γιατρός- κι αρχίζει να με βάζει μέσα στην χαράδρα της. Μη μωρή θα με πνίξεις!! Αλλά αυτή εκεί, τον χαβιολα της.

Ήταν πάντως καλό γλιφομουνι, ετρλαθικα. Καθόμασταν μετά στο κρεβάτι και σκάσαμε έναν που μου είχε φέρει ο Γιώργης ο γερμανός με τα λουκάνικα τα βρώμικα... Είχαμε φτιαχτεί καλά, να'ουμ, είχαμε κάνει κεφάλι και μου λέει το μυστικό της: εκεί που σφουγγάριζε κι είχε πιάσει το αφεντικό της γκόμενο, σε μια βίλα στο Περιστέρι στην πρωτεύουσα, ήξερε τον αδερφό του αφεντικού της, που την είχε φιλενάδα, κι ήταν παρτολας, τον έτρωγε από πίσω.

Εγώ παιδί μου δεν είμαι καρβουνιάρης, δεν ξέρω πουστριλικια. Αλλά μου είπε πως θα του τρώγαμε λεφτά, ότι μπορεί και να με καλαγε σπίτι του να με φιλοξενούσε να τρώω τσάμπα, φαντάζεσαι? Υπουργός...

Και κανονίσαμε να του πει να έρθει στο νησί για ν αρχίσω να τον σφινοκολιαζω και να φραγκαρουμε και λίγο, γιατί καλοκαίρι δεν τρώει ο κοσμάκης πολύ κρέας εδώ, μόνο στην ψησταριά και δεν περνούν από μας αυτοί.

Θα σου γράψω ιστορία να τρελαθείς αύριο-μεθαύριο, πως άρχιζα να τον καβαλώ και τι εγινικε μετά.
Βρίσκεστε εδώ: Home Ερωτικές Ιστορίες Η ΑΡΑΠΙΝΑ 2