Skip to content

Erotikes-Istories.com - Roz Istories - Istories Sex

Advertisement
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ arrow Η θεία μου η Αλίκη
Η θεία μου η Αλίκη Εκτύπωση E-mail
(126 votes)
Γράφει ο/η Ανώνυμος   
Με λένε Δημήτρη μεγάλωσα σε κάποιο νησί με μεγάλη τουριστική κίνηση όλο τον χρόνο μαζί με την κατά ένα χρόνο μικρότερη αδελφή μου, την Νατάσσα που έμοιαζε καταπληκτικά στην μάνα μου. Οι γονείς μου διατηρούσαν από το 1985 μαζί με την δίδυμη αδελφή της μάνας μου την Αλίκη μεγάλη σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα, ενώ ξεκίνησαν και το κτίσιμο μιας δεύτερης το 1990. Το 1990 στα 18 μου χρόνια ήμουνα ένα ψηλό μελαχρινό γοητευτικό και όμορφο αγόρι (έμοιαζα καταπληκτικά με τον πατέρα μου που ήταν ομορφάνδρας), με γυμνασμένο και πολύ γεροδεμένο κορμί, που το διατηρώ μέχρι και σήμερα άλλά με λιγότερα μαλλιά και 5 κιλά πιο παχύς.

Ήταν Αύγουστος του 1990 και στο νησί είχαν έρθει όπως κάθε χρόνο για διακοπές η δίδυμη αδελφή της μάνας μου της Άννας, η Αλίκη 37 χρονών μαζί με τον άνδρα της, τον Σταύρο 50 χρονών, συμμαθητές και φίλοι με τον πατέρα μου τον Χρήστο 50 χρονών (μοναχογιοί και οι δυο) με τις κόρες τους την Ελένη 20 χρονών αρραβωνιασμένη με τον Πέτρο 28 χρονών, επιχειρηματία στο νησί μας, και την Σοφία 17 χρονών μαθήτρια στη Γ Λυκείου. Η μάνα μου, η αδελφή μου, η θεία μου και οι εξαδέλφες μου έχουν ύψος από 1.68 εκατοστά μέχρι 1.75 εκατοστά και βάρος από 50 κιλά μέχρι 55 κιλά, η κάθε μια τους, με στητά και πολύ σφριγηλά στηθάκια, κοιλίτσα πλάκα και μεσούλα δακτυλίδι που στηρίζει τα πιο όμορφα κωλομαγουλάκια που μπορεί να δει κανείς σε γυναίκα, σωστές καλλονές (το ίδιο διατηρούνται μέχρι και σήμερα, εκτός από τις δίδυμες). Τέλη Αυγούστου βγήκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων και πέτυχα στην ίδια σχολή που φοιτούσε η εξαδέλφη μου η Ελένη (θα πήγαινε στο τρίτο έτος) στην σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΔΕ) μια από τις καλύτερες και παλαιότερες οικονομικές σχολές των Αθηνών.

 Οι γονείς μου αποφάσισαν να μείνω στην θεία Αλίκη μέχρι την επόμενη χρονιά που θα έδινε εξετάσεις και η αδελφή μου η Νατάσσα.Έτσι πήγα και έμεινα με τους θείους μου και τις εξαδέλφες μου στο ιδιόκτητο σπίτι τους μια διώροφη μεζονέτα στην Κηφισιά. Την Αλίκη τη θεωρούσα σαν μεγάλη μου αδελφή, δεν είχα μυστικά από αυτήν και συζητούσαμε ελεύθερα τα πάντα. Γνώριζε ότι ήμουν παρθένος ακόμη και ότι δεν είχα κορίτσι, γιατί με ενδιέφερε η επιτυχία στο Πανεπιστήμιο. Με συμβούλευε λέγοντας ότι δεν πρέπει στη ζωή να βιάζω τα πράγματα και όλα θα γίνουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Κάθε πρωί φεύγαμε όλοι μαζί, ο θείος Σταύρος για την βιοτεχνία που διατηρούσε, η Ελένη με μένα για τη σχολή μας και η Σοφία για το σχολείο της. Η ζωή κυλούσε ομαλά, μέχρι εκείνη την μοιραία Τρίτη 20 Νοέμβρη του 1990, που άλλαξε την ζωή όλης της οικογένειας μας. Είχα ξεχάσει φεύγοντας από το σπίτι να πάρω μια εργασία που είχαμε και όταν το αντιλήφθηκα είχαμε ήδη φθάσει με το αυτοκίνητο της Ελένης στη σχολή. Επειδή η Ελένη είχε μάθημα πήρα ταξί και γύρισα στο σπίτι να πάρω την εργασία μου. Φθάνοντας στο σπίτι άνοιξα την πόρτα και φώναξα Αλίκη είμαι ο Δημήτρης, γύρισα να πάρω την εργασία μου που ξέχασα και φεύγω αμέσως. Δεν πήρα καμιά απάντηση και υπολόγισα ότι θα έχει πάει για ψώνια, οπότε ανέβηκα στο δωμάτιο μου στο δεύτερο όροφο, πήρα την εργασία μου και ξεκινώντας να φύγω άκουσα ένα μικρό θόρυβο κάτι σαν σούρσιμο στο απέναντι δωμάτιο το δωμάτιο των θείων μου, και πλησιάζοντας την μισάνοικτη πόρτα είδα την Αλίκη που ασφαλώς δεν είχε πάρει είδηση ότι είχα επιστρέψει, με τα μεγάλα ωραία πράσινα μάτια της να τελειώνει το βούρτσισμα των μακριών μέχρι την πλάτη της φυσικών ξανθιών μαλλιών της, να βγάζει την ροζ ρόμπα της, το δαντελένιο άσπρο κυλοτάκι της και το άσπρο σουτιέν της να τα πετά στο κρεβάτι και να μένει ολόγυμνη φανερώνοντας ένα κορμί με τέλειες αναλογίες. Από το συρτάρι του κομοδίνου πήρε μια κρέμα και όρθια άρχισε να αλείφει με αυτήν τα στητά βυζιά της περνώντας τις παλάμες της πάνω από τις μαύρες θηλές της, τα πόδια της, την πλάτη της όσο μπορούσε, τη μέση της, τα κωλομέρια της και μετά δίνοντάς μου την χαριστική βολή αφού έσκυψε να βάζει κρέμα στα πόδια της μέχρι κάτω και χωρίς να σηκωθεί και από την πίσω πλευρά μέχρι επάνω ανάμεσα στα κωλομάγουλά της, αφήνοντάς με εμβρόντητο από την έκπληξη. Ενστικτωδώς δεν φώναξα.

Εγγραφείτε για να διαβάσετε περισσότερα...
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Black Box

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Είμαι...
# Options:
121  Άνδρας
26  Γυναίκα

ΦΟΡΟΥΜ

Xορηγοί

Κάντε κλικ στους συνδέσμους τον χορηγών μας παρακάτω για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε της υπηρεσίες των Ερωτικών Ιστοριών Δωρεάν.

Cams.Com

Who's Online

Έχουμε 1 επισκέπτη και 1 μέλος online
  • markella